SponsorKliks.nl

Met SponsorKliks.nl kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant, zonder dat het jou een cent extra kost!


Bestel online bij één van de vele webwinkels en Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant ontvangt hiervoor geld in de clubkas. En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant. Voor jou een kleine moeite, voor Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl gedaan wordt. Onze vereniging ontvangt dan 75% van deze commissie. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval betaalt Bol.com ons via SponsorKliks.nl deze commissie.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks.nl naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

 

Let op:

Het is uitermate belangrijk dat je jouw bestelling online via Sponsorkliks.nl doet.
Een rechtstreekse bestelling die je bij een deelnemende webwinkel doet, levert Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant niets op.Contactgegevens

Voorzitter:
Marja Bastiaansen-Van Tiggelen


Penningmeester:
Ellen van Beers


Secretaris:
Henriëtte Steijn
Kerkstraat 80, 4641 JV Ossendrecht

bijenhoudersdewalvanbrabant@gmail.com